Lepotni pomlajevalna naravna metoda lpg deluje takoj

Lpg je naravna metoda, ki pomlajuje obraz in odstrani gube. Koža se močno pomladi, ker se stimulirajo fibroblasti. Nastanejo kalogen, elastin in prava kislina za obraz. Težava je, ker naša koža postaja vse tanjša, ko se staramo. Vse o tem preberite na povezavi https://zapletina.si/spoznaj-lpg/. Naša koža lahko izgubi gostoto. Tako se pojavijo gube in drugi znaki staranja, koža je ohlapna in pore se razširijo. V tistem trenutku nastopi svojo glavno vlogo metoda lpg, ki kožo pomlajuje na 1000 % naraven način. Ta tehnika je zelo edinstvena. Ni kirurška ampak s stimulacijo celic povzroči, da se aktivira kolagen ter se koža sama obnovi.

lpg

Tretmaji lpg v salonu vas bodo pomlajevali stalno, zato se splača periodično salom obiskati. koža postane bolj mlada in sveža ter napeta. Kolagen in elastin se takrat proizvajata v obilju ter vas naredita lepe. Gube bodo izginile in tudi ohlapnost kože. Tako se pozna vsaka sprememba na obrazu, tako da boste zadovoljni že prvič. Ta tehnika nima para in je patentirana. Skrivnost pa je v fibroblastih.

Metoda lpg temelji na številnih kliničnih raziskavah po vsem svetu, ki je dokazala, da sproži lahko proizvodnjo kolagena ter tudi elastina. Ta terapija je zelo intenzivna in zelo ugodna za obraz. Koža postane spet gosta in prožna. Zelo je napeti in zgleda precej mladostniško. Ta metoda kožo povsem obnovi brez posegov. Ta tehnika je nastala kakšnih 10 let nazaj. Vendar se iz leta v leto izboljšuje in napreduje. Tretmaji pa so vse bolj učinkoviti. Tretmaji pa se izvajajo po vsem obrazu in vratu ter podbradku vendar z različnimi glavami.

Metoda lpg je en najbolj učinkovitih na svetu ni na srečo je tudi pri nas, pa se lahko sami prepričate v njeno učinkovitost. Najbolje je to, da se pozna takoj in je res učinkovita, tako da bodo učinke vaši bližnji in drugi, ki vas poznajo, opazili kar takoj.