Zobni mostiček za lepši nasmeh

Izguba zob se lahko zgodi marsikomu in tega si nihče niti ne želi. Zato je to potrebno nekako popraviti in danes obstaja marsikatera rešitev. Zobozdravstvo vam kot eno super rešitev za izgubljene zobe ponuja zobni mostiček. To je fiksni protetični nadomestek, ki pa izgleda čisto naravno. Tako ne bo nihče videl, da imate umetne zobe, kar je super. Ampak dokler so vaši zobje zdravi, ne boste niti pomislili na zobni mostiček. Ampak, ko pa izgubite kakšen zob, pa se le čim hitreje odpravite do zobozdravnika, da skupaj najdete rešitev.

zobni mostiček

Ko pride do izgube zob, se lahko pojavi še več težav. Zato je izgubljene zobe potrebno čim prej nadomestiti. Lahko se premaknejo drugi zobje, prav tako lahko pride tudi do zmanjšanja žvečne površine. To so glavni razlogi, zakaj si dati delati zobni mostiček. Ko ste enkrat brez zob se pa lahko pojavi tudi zobna gniloba, prav tako pa bo oteženo čiščenje zob, ki jih imate. Vas pa zobni mostički ne bodo čisto nič boleli, ko vam jih bodo vstavljali. Vse poteka pod lokalno anestezijo in pod vodstvom zobnih kirurgov, ki imajo s tem izkušnje. Zobni mostiček vam tako lahko naredijo po večih ambulantah po Sloveniji. Res vrhunski zobozdravniki in zobni kirurgi pa so v ambulanti Doktor1a.

Razlogov zakaj si narediti zobni mostiček je več. Najprej je tukaj izgleda samih zob in vašega nasmeha. Po vstavitvi mostička in umetnih zob, pa boste lahko spet normalno jedli in žvečili. Čimprej si naredite nove zobe, ki ste jih izgubili, manjša je možnost potem za izgubo še ostalih zob. Zato so mostički in druga zobna protetika super stvar zobozdravstva. Vaš nasmeh bo tako spet zasijal in vi se boste spet dobro počutili v svojem telesu. Zato se odpravite do svojega zobozdravnika še danes in se pogovorite o možnosti zobne protetike. Tam vam bodo tudi razložili kako poteka postopek vstavljanja mostičkov in vse ostalo.