Vzdržljive avto preproge

Avto preproge so nepogrešljiv del našega avta. Brez avto preproge, se avto hitro umaže in ga težko očistimo. To je kot nekakšna zaščita, da bolj skrbimo za čistočo avtomobila. Avto preproge si lahko izberemo na spletni povezavi www.gledring.com, kjer nam ponujajo veliko različnih preprog. Preproge so lahko iz blaga ali gumijaste. Najbolj priporočljive so prav slednje, saj jih so pralne in jih tako lažje očistimo vseh nečistoč. Na primer ko imamo batne čevlje ali mokre od dežja ali snega, preprosto avto preproge umijemo pod tekočo vodo jih obrišemo do suhega in so spet kot nove.

avto preproge

Slabost avto preproge ki je iz blaga je, da se umazanija prime in jih zato težko očistimo. Če jih zmočimo pod tekočo vodo traja kar precej časa da se osušijo. Prav tako pa je slabost tudi ta da se pričnejo trgati. Z nogami namreč ves čas migamo in posledično na enem in istem delu povzročamo slabenje blaga in posledično trganje. To se dogaja toliko časa da nastane luknja čez in čez, potem pa smisel avto preproge ni več enak. Da ne boste mislili da imajo le slabosti, dobre so namreč iz tega vidika da ne drsijo. Medtem ko gumijaste avto preproge drsijo po podlagi in se nam lahko velikokrat nagubajo ali odmaknejo od površine.

Imamo prednosti in slabosti pri vseh preprogah, na vas je da se odločite kakšne vam ustrezajo. Bodisi gumijaste bodisi iz blaga. Vsekakor pa vam priporočamo da preproge imate. Če avto preproge ne bodo v vašem avtu, boste avto hitro umazali z blatom, vodo in kamenčki. Prav tako se bo voda vpila v dno avta in se bo notranja preproga v avtu začela napajati z vodo, to pa lahko pomeni samo eno – uničevanje. Poskrbimo za svoj avto, privoščimo mu avto preproge, tako bo dlje časa ostal čist in najbolj pomembno ne bo se uničeval.