Lasersko odstranjevanje dlak

Prihaja poletje in za nas ženske spet problemi. Nekaj o tej metodi si preberite na tej strani https://beautybreak.si/storitve/lasersko-odstranjevanje-dlak/, kjer se tudi lahko naročite in se rešite večnega problema. No saj ne rečem, da jih tudi pozimi nimamo, ampak ne tako velikih, kot poleti. In o katerih problemih govorim se sedaj sprašujete mogoče? Govorim o dlakah, ki se me ženske ne počutimo v redu, če nam kje po nepotrebnem zrasejo. Najbolj nas motijo po nogah, pod pazduho ter okoli bikini. Tu je najpogostejši del telesa, kjer si odstranjujemo dlake z različnimi pripomočki. In rado se dogaja, da imamo po britju ali voskanju rdeče pikice, razne fleke ali pa nam se dlake vraščajo. Zato pa danes že obstaja najbolj učinkovito odstranjevanje dlak, to je lasersko odstranjevanje dlak.

lasersko odstranjevanje dlak

Mogoče ste že kdaj opazili kakšno prijateljico, da ima res lepe noge, brez kake dlake in sploh ne omenja, da si jih odstranjuje z raznimi britvicami ali voski. Ja, ker je sigurno hodila na lasersko odstranjevanje dlak v kak lepotni studijo. Tega ne počnite drugod, ampak res zaupajte strokovnjakom, ki so za to usposobljeni. Če se odločite za laserko odstranjevanje, boste imeli mir z vašimi dlakami. Odstranjujejo jih po celem telesu, edino ne odstranjujejo okoli oči. To odstranjevanje ni samo za ženske, je tudi za moške, saj tudi oni so včasih radi brez kakšne dlake.

 Laser je aparat, ki ima moč svetlobe. Energija se nato ujame v dlake, ki se nato dlake segrejejo in uničijo celice. Za vsakega posameznika je odstranjevanje dlak različno, to pa zaradi kože in starosti človeka. Predem se odločijo za poseg se prepričajo in opravijo testne posege. Za popolno odstranitev dlak je potrebno nekje 5 tretmajev, pri moških pa več, ker imajo dlake globlje. Tudi se ne rabite bat, da vam bi poškodovali kožo.

Zakaj bi še vedno kupovali britvice ali različne kreme, odpravite se v en lepotni studio in se odločite za lasersko odstranjevanje dlak.