Kdo je uspešnež Smiljan Mori?

Smiljan Mori je človek, ki lahko nauči druge marsičesa, predvsem tega, kako postaviti ceno in biti samozavesten v poslovnem svetu. Njegove delavnice imajo visoko ceno, vendar pa ljudje na njih dobijo take veščine, da zaslužijo bistveno več, kot so za seminar odšteli. Marsikomu gre na živce zato, ker Smiljan Mori da veliko na sebe, na prestiž in poslovni uspeh, saj nismo vsi ljudje k temu nagnjeni. Če je človek samozavestne in v redu, potem mu nekdo drug gotovo ne bo šel na živce, sploh, če ima trdno hrbtenico in se ne ozira na druga mnenja, kot uči Smiljan Mori.

smiljan mori

V Sloveniji je malo milijonarjev, ki bi bili tako uspešni, kot je Smiljan Mori, ki je svojo podjetniško pot začel z nekaj centi in zelo nizko samozavestjo, danes pa je milijonar, eden največjih svetovnih govorcev in iskani coach, oče dveh otrok in mož prijetne žene, kar mu največ pomeni, je  sam dejal.

Tomaž Gorec, uspešen podjetnik, bloger in popotnik, ga je v svojem članku pomenil kot zoprno osebo, od katere se je največ naučil, da mu je bil odbijajoč, pa je sam kriv, ker ni prinesel svoje nasprotnosti, saj je sam bolj skromen in je takrat imel večja omejujoča prepričanja. Sam trdi, da ga je klub temu Smiljan Mori največ v življenju naučil, točno to, kar je potreboval, da je postal bolj samozavesten in uspešen podjetnik.

Smiljan Mori je motivacijski govornik, je tudi kovč, napisal pa je tudi kar nekaj knjižnih uspešnic na to temo. Otroštvo je preživel v majhnem kraju Ožbalt, od koder mu je ostal štajerski naglas, to pa ga ni omejilo na poti do uspeha. Če obiščete njegovo spletno stran boste našli fotografije, na katerih je skupaj z največjimi govorci, kovči in milijonarji ter milijarderji tega sveta. Res pohvalno.

Kljub temu, da je diplomiral kot pravnik na pravi fakulteti v Ljubljani, Smiljan Mori ni nadaljeval poti kot odvetnik ampak je šel po poti uspeha in podjetništva. Potreboval je 20 let, da je izgradil imperij govorništva in coachinga. Njegove stranke so uspešni podjetniki v svetovnem merilu, tudi profesionalni športniki in seveda zvezdniki. V živo je nastopal pred najmanj 300000 ljudmi v več kot 50 državah. Sledilcev ima 500000 na socialnih omrežjih, katerim vsak dan daje koristne informacije z velikim veseljem.

Smiljan Mori je velik del kariere prodajal finančne produkte preko svojih podjetij in z njimi zaslužil v zadnjih 10-ih letih več kot 50 milijonov prometa. Njegovo znanje o prodaji je zelo poglobljeno, obvladuje mrežni marketing in zavarovalništvo, zaradi česar je zelo iskan.

Smiljan Mori je napisal kar 10 knjig v štirih svetovnih jezikih, ki učijo ljudi preseči omejujoča prepričanja, ki jim prekrižajo pot do uspeha. Zel orad pomaga ljudem, ki bi radi bili uspešni in zadovoljni ter ves čas motivirani. Zato jim pomaga pri osebni rasti, da vzljubijo sebe in izboljšajo odnose z drugimi ljudmi.

Kakorkoli se boste odločili, vam je veš ali ne, ima znanje, ki ga potrebuje vsak. Če človek ni preveč egoističen, da bi sprejel drugačnost in zavidljiva znanja drugega, potem bo zagotovo tudi sam napredoval in zrastel ter bo nagrajen na vseh področjih, tudi finančnem.