Za kaj je uporabna mini stretch folija

Mini stretch folija je najmanjša raztegljiva folija za zavijanje. Kakovostna stretch folija po ugodni ceni je na tej povezavi, kjer najdete tudi druge folije in rešitve za zavijanje paketov, pošiljk in palet, bodisi za doma ali za podjetje. Mini stretch folija se največkrat uporablja v pisarnah in gospodinjstvih. Velikokrat z njo zavijajo na primer živila, ki jih shranijo v hladilnik ali vzamejo s seboj na pot. Tako živila ostanejo precej časa sveža in sočna. Hkrati pa jih lahko daste v vrečko ali torbo in ne boste ničesar umazali.

mini stretch folija

Mini stretch folija je izdelana v več dimenzijah in različnih navitjih. Lahko je na držalu, s katerim z lahkoto povijete vsak predmet ali hrano. Te folije so izjemno priročne za zavijanje daril, škatel za transport, ovijete pa lahko marsikaj drugega za zaščito pred prahom in vodo. Mini stretch folija je na navitju oziroma lahko je na držalu, ki vam olajša delo, se vrti sam in ne poškoduje rok. Le pravo držalo morate izbrati za določeno dimenzijo oziroma velikost folije.

Te folije so lahko narejene iz nano materialov, kar pomeni, da so precej tanke pa vendarle močnejše od folij, ki so debelejše in narejene z običajno, do zdaj znano tehnologijo. Zanimive so tudi zato, ker se jih lahko obarva v različne barve, tako da niso samo prozorne, ampak prozorne in obarvane ali mat in obarvane torej neprozorne. Nenazadnje se jih lahko potiska z vašimi slogani in logotipom.

Mini stretch folija pride zelo prav tudi v pisarnah, kjer se dosti pakira in zavija škatle ali tudi darila in izdelke. Seveda jih uporabijo tudi v skladiščih in proizvodnjah, za zavijanje manjših pakiranj, škatle ali za to, da najprej utrdijo škatle na paletah in nato ovijejo še z večjo folijo. Vse to, kako se uporabi ta folija, je odvisno od tega, kaj imate, kateri produkt in za kaj folijo sploh potrebujete.