Krtače za lase, ki jih potrebuje vsak frizer

Ste ravno odprli frizerski salon in potrebujete kakovostne krtače za lase, potem si ponudbo profesionalnih krtač za frizerske salone poglejte v spletni trgovini. V spletni ponudbi so krtače za lase različnih velikosti in oblik, od okroglih do ploščatih krtač. Tako lahko vsak frizer dobi najboljše Jaguar krtače za lase, ki jih potrebuje pri svojem delu. Ne pozabimo, da je krtača nepogrešljiv pripomoček vsakega frizerja. Kakovostne in profesionalne krtače za lase frizerju močno olajšajo delo, saj le primerna krtača omogoča optimalen prijem in oblikovanje krajših ter daljših las. Vse to pa se odraža v urejenosti pričeske in lepo urejenih las, ki bodo navdušile vsako vašo stranko.

krtače za lase
Izbira prave krtače za lase je pomembna za zdrave in sijoče lase.

Krtače za lase – prilagojene tipu in dolžini las
Ste frizer in iščete najboljše možne krtače za opravljanje frizerskega poklica? To so zagotovo Jaguar krtače za lase. Poleg tega, da uporabljate kakovostne in profesionalne krtače za lase pri urejanju pričesk vaših strank v frizerskem salonu, je pomembno, da strankam svetujete, kakšna krtača je primerna za njihove lase, glede na to, ali imajo dolge, krajše, goste, ali skodrane lase. Svoje stranke poučite tudi o tem, zakaj je redno krtačenje tako zelo pomembno. Krtačenje namreč stimulira lasne korenine in aktivira mišice, ki so ob vsakem lasnem mešičku, kar pomeni, da omogoča boljšo rast in zdrav sijaj las. Povejte jim še, naj si lase vsak dan dobro prekrtačijo tako zjutraj kot zvečer. Glavo naj nagnejo naprej in s primerno krtačo lase dobro prekrtačijo od zatilja do čela. To je neke vrste masaža lasišča, ki sprošča in si jo lahko naredi vsak sam doma.

Vi kot profesionalen in odgovoren frizer pa poskrbite, da boste imeli v svojem frizerskem salonu le najboljšo opremo, s katero boste lahko poskrbeli za profesinalno in kakovostno negovanje, striženje in oblikovanje las vaših strank. Zato ne odlašajte in naročite Jaguar krtače za lase.