Inkubator za vse industrije, medicino in farmacijo

Na kaj pomislite ob besedi inkubator? Verjetno kot vsi na inkubatorje za novorojenčke, nedonošenčke in morda nekateri še na inkubatorje za piščance, ki grejejo jajca namesto mame kokoši in se piščeta brezhibno izvalijo. Obstajajo pa še druge vrste inkubatorjev, ki so namenjeni zdravstvu, kemiji, raziskovanju in industriji, o tem pa več na celab.si/inkubator/, kjer boste lahko našli 8 različic kakovostnih inkubatorjev za gojenje raznih kolonij v laboratoriju.

inkubator

Inkubator mora biti kvaliteten, vzdrževati mora stalno temperaturo tako natančno, da ne zaniha niti za malo, ker potem lahko se uničijo kolonije v inkubatorju pa gre po zlu na primer drag eksperiment ali pa nekaj, kar ni mogoče ponoviti. Tega si seveda noben laboratorij ne more privoščiti zato se nabavi res kakovostna laboratorijska oprema, med katero spada tudi zanesljiv in ravno pravšnji inkubator.

Izbrati je treba pravo velikost inkubatorja ter tudi, kako zrak kroži po njem. Če je potrebno, da kroži nežno, da ne bi prehladili kolonije, potem mora to narediti na način, da se kroženje zraka ne bo niti opazilo in taki inkubatorji v resnici obstajajo. Sledite zgornji povezavi in ugotovili boste, da je tako. Zagotovo sami veste, kaj vse je potrebno, da inkubator deluje in se dosežejo cilji, ki jih ima vaša institucija.

Vse te lastnosti, ki jih potrebujete in jih mora vsebovati odličen, vrhunski inkubator, zato se posvetujte s strokovnjakom, ki ponudi inkubatorje, da vam pomaga izbrati res pravega, saj se v nekaterih detajlih razlikujejo med seboj, seveda, ker izpolnjujejo vsak svojo nalogo, ki se od eksperimenta do eksperimenta seveda razlikujejo, odvisno, kaj počnete v laboratoriju in kaj želite doseči ter kam so umerjene vaše raziskave.

Sodobni inkubatorji omogočajo tudi sterilizacijo notranjosti prek displaya, natančno nadzorovanje temperature, dvojna vrata, tako steklena, kot kovinska in dober pregled na notranjosti naprave. Izvirate pa lahko med osmimi različicami glede prostornine, ki se meri v litrih.