Vrtni kamini

Ko dnevi postajajo vedno bolj lepi, sončni se mi vedno bolj začnemo zadrževati zunaj. Saj smo večino celo mrzlo zimo preživeli znotraj, sedaj pa je čas, da gremo ven na zrak. Začnemo nekaj delat okoli hiše, po naših vrtovih, ampak tudi zunaj postanemo lačni. Najtežje je, ko se moramo potem spravit not pripravljat kosilo, saj ima malokdo zunaj kuhinjo. Je pa še ena enkratna rešitev za vse tiste, ki bi zunaj radi pripravljali dobre in okusne jedi. Lahko si omislite vrtni kamin, kjer so jedi tudi zelo dobro pripravljene in še vaša kuhinja bo ostala čista. Vrtni kamini so danes že postali, kar neka stalnica na dvoriščih, zakaj bi poleti mazali kuhinje, če pa si lahko ob delu zunaj zakurimo v kamin in pripravimo okusno kosilo.

vrtni kamini

Misli, da ste že bili pri kom, ki ima zunaj vrtni kamin i tudi kdaj že poskusili jedi iz njega. Res je, da je jed podobno pripravljena, kot na žaru, ampak mislim, da so tukaj jedi še bolj sočne in okusne. Vrtni kamini so zelo dobra investicija za vse tiste, ki imate zunaj dovolj prostora in svoje dvorišče. Težko je za tiste, ki živijo v bloku, saj nimajo nekako svoje zelenice in si tega ne morejo privoščiti. Mogoče na vikendu, če ga imajo, tam je je zelo dobrodošel. Če stisnete na zgornjo povezavo, vam v pečarstvu Hrovat izdelajo unikaten vrtni kamin. Prisluhnejo želje strank in vam naredijo prav takega, kot ga imate v mislih.

Za vse tiste mojstre, ki radi pripravljate jedi zunaj pod milim nebom, so vrtni kamini prav za vas. Tukaj lahko pripravite vsako jed, od mesa, zelenjave, vse kar si zamislite. Malo domišljije uporabite in kosilo bo na mizi. Poleg pečenja, lahko urejate vrt ali kosite travo, vaša kuhinja pa bo ostala čista. Na koncu kamin samo na hitro očistite in pripravljen bo za naslednji dan ali že za večerjo.