Vinilne talne obloge

Ko prenavljamo svoje stanovanje se velikokrat odločimo, tudi za zamenjavo talne obloge, lahko pa tudi že sama zamenjava talne obloge spremeni pogled našega stanovanja. Najbolj popularne so zadnje čase vinilne talne obloge, saj si jih lahko zagotovimo v različnih barva materiala, ki nam bodo krasile dom in se ujemale tako tudi z drugo opremo po stanovanju, da bo zgledalo moderno. Veliko razpolago vinilne talne obloge lahko najdete na spletni strani Štajerles trade  https://stajerles-trade.si/ostalo/pvc-talne-obloge/vinfloors.html.

vinilne talne obloge

Štajerles trade ponuja torej vinilne talne obloge različnih barvnih odtenkov. kaj pa so prednosti vinilne talne obloge? Prednosti so to, da nam dajo mehek in topel občutek hoje, so tihe in ne spuščajo zvoka za vsak drug korak, so zelo higienične in lahke za vzdrževanje, saj so odporne na umazanijo, vendar to ne pomeni da nam jih sploh ni treba čistiti. To pomeni le da se umazanija ne nabira v kakšnih prostorčkih. Vinilne talne obloge so tudi vodo odporne in v primeru če jih imate v kuhinji ali kopalnici vam ne bo treba skrbeti da bi kje zdrsnili, imajo odlično toplotno prevodnost, so antistatične in je 100% možnost recikliranja ob končni uporabi. Na voljo so v dveh programih in to sta vinilne talne obloge ki predstavljajo les, druge pa predstavljajo oziroma imitirajo kamen.

Se še vedno sprašujete kaj bi položili po tleh ali pa niste prepričani, če bodo vinilne talne obloge primerne za vaša tla, ker imate veliko vlage? No ne skrbite, saj so primerne tudi za lepljenje po vlažnih tleh. Zagotovite si svoje že zdaj in se pozanimajte najprej koliko komadov jih rabite in kje povsod jih želite položiti, da nebi kupili premalo vinilne talne obloge za vaš dom. Glede barvnega odtenka pa je odločitev vaša, glede na to kaj vam je bolj všeč in kako bo pristajalo k drugi stanovanjski opremi ki se nahaja v tistem delu.