Kvalitetna in izvirna poslovna darila

Na https://www.agaric.si/sl/storitve/poslovna-darila/ lahko dobite najboljša in najbolj izvirna poslovna darila.

Darilo po navadi podarimo v znak hvaležnosti ali ob posebnih priložnostih. Podarjamo tudi poslovna darila, ki so znak poslovnega bontona in dobrega medsebojnega odnosa. Pomembno je, da pri izbiri preverimo, da so kakovostna in izvirna.

Persionalizirana ali unikatna darila vedno razveselijo poslovne partnerje. Lahko jih podarite tudi strankam, s tem pa jim boste pokazali, da si želite sodelovanje z njimi in , da jih cenite.

Če vam ne gre od rok oblikovanje ter izbira barv in materialov, za to lahko poskrbijo na Agaric. Pomagajo vam pri celotni izvedbi in pisanju izvirnih posvetil in oblikovanju. Pomagajo vam tudi pri zavijanju in skladiščenju. Material, ki ga nudijo je kakovosten in inovativen. Lahko izpolnijo vse vaše želje, vi pa boste poslovna darila z veseljem podarili. Ponujajo vam tudi svetovanje pri izbiri promocijskega materiala.

Zakaj se odločiti za unikatna darila pri Agaric d. o. o.?

  • ročno izdelajo unikatna poslovna in promocijska darila,
  • imajo več kot 20 let izkušenj,
  • njihova posebnost so zelo priljubljena poslovna darila: košarice slovenskih dobrot,
  • zaupa jim že več kot 200 podjetij v Sloveniji in Avstriji ter drugod po Evropi,
  • ugoden tisk, gravura in personalizacija poslovnih daril po meri,
  • svetovanje glede izbire poslovnih daril, ki se sklada z vizijo vašega podjetja.

V podjetju si prizadevajo, za čim izvirnejšo in veliko ponudbo. Poalovna darila lahko naročite v njihovi spletni trgovini. Izdelki, ki jih nudijo zagotavljajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, poleg tega pa so zelo primerna kot promocijska darila. Nudijo izdelke, ki so kakovostni in priznanih blagovnih znamk kot so Forever, Macsesis ali Pininfarina. Ta so primerna tudi za zelo zahtevne poslovne partnerje, ki se bodo teh zagotovo razveselili. Na voljo imajo tudi ekološka darila narejena iz Eko materialov. Tako boste podarili darilo, ki je prijazno ne samo ljudem, ampak tudi okolju.