Parketi so primerni za vsak prostor

Parketi so odlična izbira za tla v vsakem prostoru, neglede na to, koliko je velik in za kaj se bo uporabljal, saj so parketi narejeni iz naravnega lesa, okolju prijazni, zdravju všečni, ne povzročajo alergij ali škodljivih hlapov in so še izjemno lepi ter topli. Oljen parket je že od nekdaj dobra izbira za tla, saj je topel, zadrži toplino, lahko ste v stanovanju bosti, pa vam bo še vedno zelo prijetno in ne boste rabili nobenih preprog, saj je parket tako lep, da ga niti ne boste hoteli prekriti.

parketi

Parket zgleda, kot da ste ravnokar naravo položili na tla, kot da so drevesa prišla k vam na obisk. Parketi so izjemno uporabni, saj jih je lahko vzdrževati, ker so naoljeni, jih lahko preprosto z vodo ali blagom naramnim čistilom obrišete, in že se bodo svetili v soju sonca ali luči.

Parketi imajo prečudovito lesno strukturo tistega drevesa, iz katerega so narejeni, na bo ti hrast, jesen, macesen, bor in drugi. Vsak ima svojo specifično barvo, ki jo lahko še dodatno oplemenitijo z dodatnimi barvami, da je izbira še toliko bolj pestra in sodijo parketi lahko v kateri koli prostor h kateremu koli pohištvu in barvi sten.

Parketi so odlična izbira tako za spalnice, dneve sobe, kuhinje ali kabinete, za velike ali majhne prostore. Tudi delavnice lahko opremite s kakovostnim parketom. Cena parketov je izjemno ugodna napram drugim talnim oblogam.

Parketi so lahko že narejeni in se hitro položijo ali pa se jih na licu mesta sestavi v čudovite vzorce, ki bodo prekrile pod ter mi dale toplino ter sijajni, izjemen naravne izgled. Parket je zelo ekološki že med samo uporabo, če ga kdaj zamenjate pa je tudi biološko razgradljiv in ne bo uničeval naravnega okolja.

Parket je dejansko dosti boljša izbira od umetnih ali oblog, ki povzročajo lahko alergijam in slab zrak.