Lesena okna za domove

Če razmišljate o zamenjavi vaših oken, ali pa le želite prenoviti vaš dom, ker ste se naveličali kako trenutno zgleda si lahko zagotovite nova lesena okna na spletni strani www.gasper.si kjer imajo najboljša lesena okna v ponudbi, prav tako pa vam razložijo zakaj so dobra in zakaj naj bi se določili za njihov nakup. Družinskem podjetju Gašper so im njihovi naročniki na prvem mestu in za njih pomagajo z najboljšimi močmi in ugodijo vsem vašim željam glede materiala, barve, oblike in tako naprej. Nudijo tudi različne profile oken kot so 68, 78 in 92 mm, ki so primerna za vsak interier ter vremenske razmere.

lesena okna

Lesena okna so izdelana iz najkakovostnejšega lesa, ki so v kombinaciji z termopan stekli in lesenim ogrodjem najboljši toplotni in tudi zvočni izolator. Prav tako pa polepšajo zunanji ter notranji izgled prostora, ker ga naredi bolj prijetnejšega oziroma domačega z občutkom topline in mirnosti. Za lesena okna lahko uporabimo materiale kot so smrekov les, macesnov les, hrastov les ali les raznih eksotičnih vrst. Lesena okna so tudi okolju prijazna in ustrezajo vsem nizko energijskim standardom z ekološkimi premazi. Narejena pa so iz najsodobnejše tehnologije obdelovanja oken.

Ta lesena okna imajo seveda tudi kar nekaj prednosti. So večslojno lepljena, les je ekološko zaščiten, vogalni sloji imajo dobro stabilnost, vse je detajlno zaobljeno, velika izbira različnih barv in materialov in še bi lahko naštevali. priporočam, da se odločite za tak nakup saj vam sigurno ne bo žal, ker so najboljša izbira za vaš dom in to ne samo zaradi zgleda, vendar tudi zaradi njihovih pozitivnih lastnostih in dobri toplotni ter zvočni izolaciji. S pravo odločitvijo boste zadovoljili vse vaše potrebe za dobro in brezskrbno počutje in prihranek energije. Primerna so za vse bivalne prostore in se prilagajajo vsem stilom tako modernim kot starejšim in so primerna za vse vremenske razmere, ki pridejo nasproti.