Zanesljiva kombi dostava za vaše izdelke

Kombi dostava je možna povsod, naročite jo tukaj https://www.sersentransport.si/services/cestni-prevoz-tovora/. Ko se odločite za transportno rešitev, kupite prostor na kombiju z voznikom za prevoz vašega blaga znotraj EU. Dobite ugodnosti skupnega nakladanja z drugimi strankami, ugodno ceno, odlično komunikacijo in dostop do ekipe za podporo strankam, ki vedno natančno ve, kje je vaše blago, saj ves čas zagotavljajo, da vaše blago ostane v istem kombiju ves čas. Kombi dostava je pot od prevzema do dostave, brez ponovnega nalaganja med prevozom, kar znatno zmanjša tveganje poškodb.

Ko morate prevažati blago znotraj EU, lahko izbirate med različnimi prevoznimi rešitvami in poznati morate prednosti in slabosti vseh ter kaj je kombi dostava. Transportna rešitev je sestavljena iz mreže vozil, ki delujejo na fiksnih poteh po vsej EU, ki jih 100 % nadzoruje lastnik te mreže. Vso komunikacijo in načrtovanje poti in časovnih razporedov skrbi ekipa za podporo strankam, kar voznikom omogoča, da se osredotočijo na tisto, kar je najpomembnejše v njihovih vlogah, voziti in zagotavljati dobre storitve za stranke, za kar je kombi dostava ustvarjena.

Velika večina poškodb se zgodi med pretovarjanjem. Ko je pošiljka pravilno naložena v kombi, tovornjak ali kontejner, praktično ni nevarnosti poškodb med samim transportom. Ena največjih prednosti storitve je, da vašo pošiljko prevzamejo in dostavijo z istim kombijem. Z drugimi besedami, ko je vaša pošiljka naložena v vozilo, ne bo ponovno naložena v drugo vozilo ali prenesena prek vozlišča za pretovarjanje. To znatno zmanjša tveganje za škodo in izgubo.

Omejene zahteve glede zavijanja in pakiranja zmanjšajo čas in stroške priprave. Druga prednost, ki jo ima kombi dostav je, da ste del nakladanja in razkladanja kombija, kar vam omogoča, da spremljate, kako se ravna z vašim blagom. Vse ročno upravljajo izkušeni vozniki, s čimer je zagotovljeno, da ni strojnega upravljanja z na primer viličarjem ali tekočim trakom. Zaradi tega so zahteve za zavijanje in pakiranje minimalne v primerjavi z drugimi načini prevoza, kar vam prihrani čas in denar pri pripravi vaše pošiljke.