Zobni implantat je enak kot vaš zob

Implantat je super nadomestek za vaš pravi zob ali več zob. Gre za titanov vsadek s keramično krono, ki se obnašata enako, kot bi imeli lastne zobe in tako tudi zgleda navzven. Nihče ne bo opazil, da nimate svojih zob. Zobni implantat dobite na tej povezavi www.clarus-dental.si/sl/storitve/implantologija, kjer se naročite tudi h kakovostnemu zobozdravniku, ki vam bo vsadek namestil na mesto manjkajočega zoba ali več zob tako, da se ne bo poznalo. Spet boste imeli briljanten nasmeh, kot nekoč da, lahko se nadomestite prav vse zobe, če nimate nobenega ali pa je nujno, da se odstranijo iz katerega koli zdravstvenega razloga.

implantat

Zobni vsadek implantat mora biti kakovosten iz titana, da se lepo zaraste tkivo okoli njega. Je dražji od običajnih in manj gladek, ker je narejen z drago tehnologijo, vendar bo zanesljivo deloval. Z njim ne boste imeli težav.

zbrati pa morate kakovostnega zdravnika, da bo implantat namestil tako, kot je treba. Upoštevati mora namreč vse postopke in raziskave preden stori mini operacijo, da je gotov, da je tkivo, kamor bo vsadek namestil, zdravo.

Če se namreč implantat namesti prezgodaj, še preden se pozdravijo vnetja in morebitna parodontoza ter karies, se zadeva zelo zakomplicira. To znajo narediti tuji zobozdravniki, ki so poceni in imajo tudi poceni vsadke, ki niso kakovostni. Takrat bodite gotovi, da če imate težave, bo treba zamenjati vsadke in boste plačali dvojno ceno.

Da ne govorimo o tem, kako bo bolelo in da boste izgubili precej dragocenega časa in zdravja zaradi tega. Ali se res potem plača najeti poceni zdravnika in kupiti poceni vsadek? Premislite sami, kajti pravilno vsajen vsadek in kakovosten je doživljenjski in večen, če ga negujete kot lastne zobe. Nikoli več ga ne bo treba enzymatic in poplavljati in nikoli več ne bo večjih težav. Zato je vsadek res prava zadeva za izgubljene zobe.