Bioresonanca Ljubljana

Bioresonanca je metoda zdravljenja, ki poudarja pomembnost našega lastnega telesa v procesih zdravljenja. Za obisk bioresonance v Ljubljani vam priporočamo Vita spa – bioresonanca Ljubljana, kjer znanje uporabljajo za vaše zdravje. Gre za vejo energetske medicine, ki išče vzroke bolezni in naše telo spodbuja, da z lastnimi zdravilnimi močmi le te odpravi. Telo samega sebe privede do ozdravitve.

bioresonanca ljubljana

Zavedajte se moči svojega telesa

Klasična medicina je sodobnemu človeku prinesla veliko dobrega, prednosti zdravljenja z znanstveno podkrepljenimi terapijami pa je nesmiselno zanikati. Vendar pa smo ljudje, v poplavi vseh zdravil in terapij uradne medicine, začeli nekako dvomiti v svoje lastno telo. Bioresonanca Ljubljana pa zagovarja idejo o tem, da je naše lastno telo tudi naše največje orožje v boju z boleznimi in zdravstvenimi težavami. Dopustimo mu, da nam pokaže vso svojo moč in zmogljivost.

Pri bioresonančni terapiji gre za uporabo terapevtske naprave, ki pomaga pri odkrivanju in zdravljenju pataloških stanj v telesu. Ti so vzroki za številne zdravstvene težave. Bioresonanca torej išče vzroke za neko bolezensko stanje. Tako pri tej metodi ne zdravimo bolezenjskih znakov, temveč odpravljamo vzroke, ki so do stanja pripeljali. Ob odpravi vzroka, pa bo izzvenela tudi bolezen.

Vsi agensi iz okolja (virusi, bakterije, alergije, težke kovine) imajo neko sebi lastno frekvenco, ki s svojim delovanjem (če je to dovolj močno) naše telo pahnejo iz ravnovesja. Odklon od normalitete, pa telesu povzroči slabo počutje in celo bolezen. Med bioresonančno terapijo telo prejme zdravilna nihanja, ki izpodbijejo bolezenska nihanja. Tako dosežemo ponovno vzpostavitev resonance – to je ravnovesja v telesu. Tako smo telesu pomagali izvesti sebi lastno regulacijo in odpravo vzroka za bolezen.

Aktivirajte sposobnost samoozdravitve vašega telesa. Presenečeni boste, koliko življenjske energije se skriva v vas in kaj vse je vaše telo sposobno. Vendar morate najprej zaupati sami sebi, šele nato bo bioresonanca uspešna – obiščite Vita spa (bioresonanca Ljubljana) in se prepričajte. Verjeti vase in svoje telo pa je tudi glavna vrlina te čudovite energetske veje medicine.